Over Pure Fragrance

“Pure® Fragrance heeft een uniek concept ontwikkeld op basis van aromachologie.“

Aromachologie bestudeert de invloed van geuren op het menselijk gedrag en de relatie tussen gevoelens en emoties zoals ontspanning, vreugde, sensualiteit, geluk en welzijn door de reukcentra in de hersenen te stimuleren. Geuren roepen emoties en herinneringen op die altijd zullen bijblijven.

Pure fragrance bottlePure® Fragrance heeft een reeks geuren ontwikkeld op basis van aromachologie om uw zinnen te prikkelen, zoals:

Coffee: koffie voor een activerend en verkwikkend gevoel in je huis, kantoor of winkel.

Apple: Appel voor een prettige en verfrissende ervaring.

Fresh Linen: sinaasappel, pompelmoes, jasmijn, kruidnagel en nootmuskaat, voor een hartverwarmend en vrolijk gevoel.

Sweet Dreams: lavendel, muskaatsalie, vanille en nootmuskaat voor een ontspannende en warme slaap.

Lime Spark: limoen en kruiden voor een lustige energie

 

 

 

 

Pure Fragrance bottle 2Naast geuren die specifiek samengesteld zijn om uw leven te verrijken is de dispenser van Pure® Fragrance ook een uniek designaccessoire. De dispenser werkt continu en volledig autonoom in uw woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer, maar ook in uw kantoor of vergaderzaal.

De geuren hebben een stimulerend, ontspannend of een verfrissend effect. Dankzij de NO-FLIP-riettechnologie hoeft u de stokjes niet om de zoveel dagen om te draaien om te blijven genieten van de geur. De katoenvezel rond de stokjes zorgt hiervoor. De dispensers zijn met de hand gemaakt. Ze zien er prachtig uit en passen naadloos in elk interieur, zowel op tafel als tegen de muur.