Pure Plus concept

Zelf met je creativiteit aan de slag, en je eigen badkamer- en keukenaccessoires samenstellen? Of heb je liever meteen een kant-en-klare oplossing, zodat je je accessoires meteen kan plaatsen, terwijl je toch zeker blijft van de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dankzij het Pure Plus concept kan het allebei.

Stel je eigen badkamer- en keukenaccessoires samen

Ben je creatief, en wil je met die creativiteit aan de slag? Stel dan je eigen badkamer- en keukenaccessoires samen. De Pure Plus producten bestaan uit een aantal elementen, die je ook los kan bestellen. Op die manier maak je probleemloos je eigen badkamer- en keukenaccessoires op maat. Hoe dat in zijn werk gaat? Heel eenvoudig:

  • Kies eerst en vooral de gewenste muurbevestiging. Je hebt daarbij de keuze uit tal van vormen, groottes en materialen.
  • Je hebt de keuze uit een stang in verouderd ijzer of een in wit brons, afhankelijk van de gewenste kleur.
  • Indien gewenst kan je nog enkele losse haakjes bestellen, die geven je handdoekenrekje extra functionaliteit.
  • Tot slot kan je accessoire afwerken met doppen voor het uiteinde van de stang. Let op: sommige muurbevestigingen zijn slechts aan één kant open, en die hebben geen afwerking meer nodig. Muurbevestiging die aan weerszijden open is, kan je afwerken met doppen in wit brons of in verouderd ijzer.

Kant-en-klare badkamer- en keukenaccessoires

In de Pure Plus lijn vind je ook een groot gamma aan kant-en-klare accessoires voor je badkamer en je keuken. De keuze is hier erg uitgebreid, van toilethouders tot handdoekenrekjes en gordijnenhouders. Daarnaast vind je in dit gamma ook de nodige haakjes en kapstokken, om badjassen en kledij aan kwijt te geraken. Onze kant-en-klare producten liggen uiteraard ook perfect in lijn met onze 'stel ze zelf samen' producten, zodat je de twee gewoon kan combineren.