Over Pure Plus

De collectie Pure Plus, dat is een collectie met accessoires voor de keuken en voor de badkamer: gaande van een mooie handdoekring tot een stijlvolle toiletborstelhouder. De producten in deze lijn worden op een authentieke wijze geproduceerd: ze worden gegoten in zandmallen, en nadien met de hand verder verfijnd. Het is een eeuwenoude techniek, die voor kleine imperfecties zorgt. Op die manier ontstaat een oude, verweerde look, en is elk stuk uniek.

Pure Plus badkameraccessoires

Een toiletborstel, een houder voor je wc-papier, rekjes voor je handdoeken en haakjes om een badjas en dergelijke aan te hangen: daarvoor kan je terecht in onze collectie Pure Plus badkameraccessoires. Stijlvol, kwaliteitsvol en tijdloos. Onze badkameraccessoires passen in elke badkamer. Heb je een modern ingerichte badkamer? Dan passen onze goud- en zilverkleurige accessoires daar perfect in. Is je badkamer eerder landelijk ingericht? Onze zwarte accessoires combineren perfect met een landelijke, houten badkamer.

Pure Plus keukenaccessoires

Ook in de keuken kunnen de nodige stijlvolle accessoires niet ontbreken. Haakjes en rekjes om een handdoekje aan te hangen en een gordijnenhouder zijn er onmisbaar. De Pure Plus lijn is perfect geschikt voor wie op zoek is naar keukenaccessoires van een uitzonderlijke kwaliteit, en met een tijdloos karakter.

Pure Interior badkamer accessoires

Keukenaccessoires Pure plus

 

De producten uit onze Pure Plus lijn geven je woning altijd extra cachet. Wil je creatief aan de slag? Dan kan je je badkamer- en keukenaccessoires zelf samenstellen. Al onze muurbevestigingen kan je combineren met een stang en haken naar keuze, zodat je zelf je unieke producten samenstelt. Kies je liever voor een kant- en klare oplossing? Ook dan vind je in de Pure Plus collectie een uitgebreid gamma aan oplossingen.

De Pure Plus accessoires zijn tijdloos en uniek!