Wonen met stijl - Hart voor huizen 3 (NL)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Wonen met stijl - Hart voor huizen 3 (NL)

Afbeeldingen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 39,99
In Wonen met stijl – Hart voor huizen 3 zijn we te gast bij de bewoners van vijftien schitterende projecten in België, Frankrijk en Duitsland. In deze luxueuze uitgave van de hand van Patrick Retour vind je wederom een inspirerende stijlmix: van woningen in authentieke landelijke stijl tot eigentijdse totaalprojecten, met een persoonlijke touch van gerenommeerde specialisten.

Sku: P15473

 • Omschrijving

  Details

  In Wonen met stijl – Hart voor huizen 3 zijn we te gast bij de bewoners van vijftien schitterende projecten in België, Frankrijk en Duitsland. In deze luxueuze uitgave van de hand van Patrick Retour vind je wederom een inspirerende stijlmix: van woningen in authentieke landelijke stijl tot eigentijdse totaalprojecten, met een persoonlijke touch van gerenommeerde specialisten als Flamant, Dauby, Reference, Marcotte Style, Naturebay, Taps & Baths, ClimaWorld, Henson Design, Timeless Wood, Zzip, Den Stal, Interyours, Pure Interior, Josephine de Wild, Suzy Paesmans, Peter Deckers, Ilse De Meulemeester, Pieter Porters en tuinarchitect Frederic Cannaerts. Veel aandacht gaat naar renovatie en het grondig faceliften van interieurs. Dé absolute trend in Hart voor huizen 3 is de versobering in aankleding, doch met veel oog voor detail. Less is more, waarbij de bewoners en de betrokken specialisten er wel samen voor waken dat er een persoonlijke, gezellige sfeer blijft uitgaan van het geheel. Wonen met stijl – Hart voor huizen 3 is puur genieten voor al wie houdt van stijlvol wonen, en wie houdt daar niet van?
 • Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Schrijver Patrick Retour
  Taal Nederlands
  Pagina's >100
  Uitgeverij Manteau
  Uitgave 3
  ISBN 9789022329511
  Extra info In Wonen met stijl – Hart voor huizen 3 zijn we te gast bij de bewoners van vijftien schitterende projecten in België, Frankrijk en Duitsland. In deze luxueuze uitgave van de hand van Patrick Retour vind je wederom een inspirerende stijlmix: van woningen in authentieke landelijke stijl tot eigentijdse totaalprojecten, met een persoonlijke touch van gerenommeerde specialisten als Flamant, Dauby, Reference, Marcotte Style, Naturebay, Taps & Baths, ClimaWorld, Henson Design, Timeless Wood, Zzip, Den Stal, Interyours, Pure Interior, Josephine de Wild, Suzy Paesmans, Peter Deckers, Ilse De Meulemeester, Pieter Porters en tuinarchitect Frederic Cannaerts. Veel aandacht gaat naar renovatie en het grondig faceliften van interieurs. Dé absolute trend in Hart voor huizen 3 is de versobering in aankleding, doch met veel oog voor detail. Less is more, waarbij de bewoners en de betrokken specialisten er wel samen voor waken dat er een persoonlijke, gezellige sfeer blijft uitgaan van het geheel. Wonen met stijl – Hart voor huizen 3 is puur genieten voor al wie houdt van stijlvol wonen, en wie houdt daar niet van?