In de pers

Onze producten verschijnen regelmatig in tijdschriften en magazines. Hier treft u een overzicht aan van de publicaties die onlangs verschenen zijn in de pers. Daarnaast kunt u hier ook hoge resolutie materiaal downloaden voor publicatie op papier. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Ben je op zoek naar inspiratie, en wens je meer informatie over onze producten? Blader dan eens door onze catalogus, boordevol inspirerende foto's en extra uitleg.

     

Pure Interior verschenen in de pers

 

RTV reportage: 

Voor diegene die het gemist hebben op RTV @Home hebben we hier nog een keer de reportage over het gamma van Pure Interior en Dauby. 

Met dank aan Dauby en Tom Lenaerts van Lento Interiors! Klik hier om het te bekijken. 

        

Tijdloos wonen: Strak en knus in harmonie

Op een druilerige dag is het binnen des te genoeglijker. Deze flat op het gelijkvloers lijkt veel ruimer en het gezin geniet er van alle mogelijk droombaar comfort. De credits voor de gelukzaligheid op dit adres staan mee op naam van totaalinrichter Peter Deckers. Wilt u de volledige reportage lezen? Klik dan hier. 

Tijdloos wonen

     

Tijdloos wonen: het beter buikgevoel

Met Dauby - een bedrijfsnaam die staat als een huis - bewijzen de bezielers, Annie Van Ingelgem en Holger Nielsen, met passie dat ze een hart hebben voor interieur. Dauby is sysoniem voor exclusief sierbeslag, stijlvol sfeerlicht en zintuigenverbredende geurdispensers 'puur natuur'. Maar het echtpaar heeft ook een hart voor kinderen en mensen in het algemeen, en dat is uiteindelijk nog veel belangrijker in dit aardse leven. Een hartelijk en verrijkend gesprek. Lees meer.

Lifestyle

     

Handgemaakt raam- en deurbeslag: 3000 jaar oude techniek

Vol bewondering kijken we naar karakteristieke pandjes die met oog voor details zijn gebouwd. De publieke waardering voor vakkundig gemaakte voordeuren en raamkozijnen met hun prachtige hang- en sluitwerk is groot. Dit beslag dat tot op de dag van vandaag nog per stuk in zandmallen wordt gegoten en manueel afgewerkt, spreekt nog altijd tot de verbeelding. We verdiepen ons in de ambachtelijke manier van produceren zoals dat ook 3000 jaar voor Chr. reeds gedaan werd. Lees meer.

Keukens landelijke stijl

     

Keukens landelijke stijl: perfectie in de imperfectie

Heel even om je heen kijken volstaat om te zien hoeveel beslag er in een doorsnee woning aanwezig is. Deurklinken, raamkrukken, grendels, kastknopjes, handdoekrekjes... Mooi beslag is de finishing touch van elk interieur. Het is hetgene waarmee je je kan onderscheiden, want hoewel het misschien een detail lijkt, je merkt het meteen wanneer het niet goed zit. Lees meer.