Over Pure Fragrance

Hebt u al eens stilgestaan bij de invloed van geur op uw gemoed? Onderzoek wijst immers uit dat aromatherapie diverse heilzame effecten heeft op ons lichaam, onze geest alsook onze gemoedstoestand. Vanuit die gedachte ontwikkelt Pure Fragrances etherische oliën en geurverspreiders voor huizen, kantoren, winkels en andere (openbare) ruimtes.

Aromatherapie: etherische olie & geurverspreiders

Onze etherische olie of kortweg geurolie wordt gewonnen uit bloemen, planten, boomschors en fruit, enzovoort. Bij Pure Fragrance kiezen we specifiek voor die geuren waarvan de heilzame effecten bewezen zijn. Zo brengt lavendel uw geest tot rust en zorgt citroengras bijvoorbeeld voor extra concentratie. Bovendien zorgt ons unieke productieproces ervoor dat onze etherische oliën sterk geconcentreerd zijn wat zorgt voor een beter aroma en een langere levensduur.

We kiezen er ook bewust voor om gebruik te maken van katoenen geurverspreiders. Katoenen geurverspreiders werken op basis van katoenen stokjes die de etherische oliën in de lucht verspreiden. Het katoen zuigt de olie op de bodem op en verspreidt die doorheen de ruimte, zonder bijkomende energiebron.

Naast onze geuroliën worden ook onze geurverspreiders met de nodige zorg geproduceerd. De authentieke materialen als wit brons en verouderd ijzer en de ambachtelijke werkwijze maakt van onze geurverspreiders ook een knap woonaccessoire. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om de luchtverfrissers aan de muur te bevestigen. Zo vermijdt u het risico om de luchtverfrisser om te storen.