Wonen met stijl - Tijdloze droomhuizen

Be the first to review this product

Wonen met stijl - Tijdloze droomhuizen

Afbeeldingen

Availability: In stock

€29.99
Wonen met stijl – Tijdloze droomhuizen is evengoed een inspirerend werkinstrument als een koffietafelboek om steeds opnieuw met plezier te doorbladeren.

SKU: 15938

OR
 • Description

  Details

  Tien jaar Wonen met stijl mag in stijl worden gevierd, en dat doen we met deze woonklepper van formaat: Tijdloze droomhuizen. Dit boek geeft je in maar liefst 35 unieke reportages een inkijk in de wereld van smaken en trends: exquise villa’s, knusse huizen en eigentijdse flats en lofts in binnen- en buitenland. Diverse woonstijlen komen aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. Ook de interieurinrichting beslaat het hele gamma van klassiek tot modern. Maar het is steeds de persoonlijke touch en de detailafwerking waarmee mensen het verschil maken. Tal van gerenommeerde experts en stylisten staan garant voor de tijdloze pareltjes in dit boek: Flamant, Dauby, Avantgarden, Vlassak-Verhulst,Marcotte Style, Taps & Baths, Timeless Wood, ClimaWorld, Josephine de Wild, Suzy Paesmans, Peter Deckers, Ilse De Meulemeester, Pieter Porters, Filip Deslee, Piet Boon en Jan des Bouvrie.
 • Additional Information

  Additional Information

  Color No
  Extra info Patrick Retour is een van Vlaanderens grootste experts op het gebied van wonen. Als journalist is hij verbonden aan diverse kranten en tijdschriften en hij is tevens trendwatcher bij RTV. Er staat een rist succesvolle woonboeken op zijn naam, zoals Wonen met stijl 1, 2 & 3, Wonen met stijl – Tijdloos wegdromen 1, 2 & 3 en Wonen met stijl – Hart voor huizen 1, 2 & 3.
  Material No